Tort la metru (sau Chec la metru)

de miremirc in Torturi, 2 Feb 2013 | 70029 vizualizari

COMENTARII (22)

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 13:04

fain

Lau 1

02.02.2013, 13:10

delicios

adnia 1

02.02.2013, 13:18

ce mult imi place!

jolygina 1

02.02.2013, 14:14

bun

MotanLaOale 1

02.02.2013, 14:54

Lavinia 1

02.02.2013, 15:46

una dintre prajiturile copilariei mele

Rocsi 1

02.02.2013, 15:53

Foarte bun dar niciodata nu am stiu cum trebuie taiat sa iese asa

iry-gabriela 1

02.02.2013, 16:36

demulte ori am spus ca am sa fac ,dar nu am inteles cum se taie.......

lia maria 1

02.02.2013, 17:09

prajiturica adorata de copii mei delicioasa

Bya Ralu 1

02.02.2013, 17:17

yammy

dakris 1

02.02.2013, 19:11

iri_love, se taie oblic, adica pui baza cutitului in coltul din dreapta al tortului/checului asamblat si varful sa ajunga in partea stanga,la capatul celei de-a treia felii...si tot asa... se taie la grosimea feliilor initiale, ramanand astfel trei "dungi" pe fiecare bucata de tort

dakris 1

02.02.2013, 19:11

yammy! arata super!

Bunica 1

02.02.2013, 19:37

Il fac raaaar de tot,din 5 in 5 aniCu toate ca e foarte bun!

Angelina_Elena 1

03.02.2013, 00:02

arata foarte bine!

Valclaudia 1

25.05.2013, 07:57

ce super arata! LA MULTI ANI!

getix 1

25.05.2013, 09:31

La multi ani,

epurasha2bb 1

25.05.2013, 09:46

La multi ani!

miremirc 1

26.05.2013, 09:58

Multumesc frumos !

babi5 1

26.08.2013, 21:32

Criss 1

26.05.2015, 08:28

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 12:51

dantes 1

06.01.2017, 06:39

Bun! as manca vreo 3 metri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort la metru cu glazura de lamaie