Desert tort Milka

de Aletta in Torturi, 25 Apr 2015 | 17403 vizualizari

 

Un tort racoritor pe care vreau sa il impartasesc cu voi.

 

INGREDIENTE

Blat bezea : 

  • 10 albusuri
  • 20 linguri de zahar
  • 2 linguri de otet
  • 100 g nuca de cocos

Crema 1:

  • 2 ciocolate cu lapte Milka
  • 5 ml ulei
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic de gelatina

Crema 2:

  • 10 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 1 ciocolata cu lapte Milka
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina

Decor:

  • 400 ml frisca lichida
  • fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Milka:

Blat bezea : Se bat albusurile spuma, pana se obtine o bezea tare, apoi treptat se adauga si zaharul. Dupa incorporarea zaharului se adauga otetul si nuca de cocos, amestecand usor. Se imparte compozitia in doua si se coc pe rand doua blaturi. Se da la cuptor 20-25 minute. Se lasa la racit.

Crema 1 : Ciocolata de lapte Milka se topeste in 5 ml de ulei, la bain marie. Se omogenizeaza bine. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca batuta tare. Gelatina care se inmoaie in 100 ml apa, iar dupa ce s-a umflat bine se topeste la bain marie si se pune usor in crema. Se omogenizeaza totul.

Crema 2 : Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga ciocolata taiata marunt si se bat pe abur pana se topeste ciocolata si se ingroasa putin. Se lasa la racit. Se bate bine frisca si se amesteca cu crema racita. Gelatina se dizolva in 100 ml apa, iar dupa ce s-a hidratat se topeste la bain marie si se adauga usor in crema. Se omogenizeaza bine.

Asamblare: blat + crema 1 + blat 2 + crema 2 si se imbraca in frisca batuta bine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Milka" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort RALUCA