Tort Tiramisu

de diana_k in Torturi, 12 Apr 2010 | 7068 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat de tort din
  • 6 oua,
  • 6 linguri zahar,
  • 6 linguri faina,
  • 1 plic praf de copt
  • crema:
  • 5 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 250 g mascarpone,
  • 250ml frisca,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 1 esenta rom
  • pt insiropat:
  • 300ml cafea slaba,
  • zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Tiramisu:

Pt blat : se bat spuma albusurile cu zaharul, se incorporeaza galbenusurile si apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.


Pt crema: se bat putin ouale cu zaharul si se pun pe baie de aburi. Se bate incontinuu pana se formeaza o crema groasa. Se adauga vanilia si se lasa la racit, apoi se mixeaza cu crema mascarpone si cu frisca batuta bine si esenta de rom.


Blatul de tort se taie in 3 felii si se insiropeaza cu cafeaua, se umple cu crema. Se poate orna cu frisca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

burdulea56 1

13.04.2010, 23:56

Diana e foarte frumos, reusit, felicitari.

jolygina 1

24.08.2010, 23:08

imi place foarte mult cum e ornat

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:04

ce frumooos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata a la Silvia