Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 31 Dec 2011 | 3303 vizualizari

 

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un an nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

 

INGREDIENTE

  •         1 pachet mare piscoturi
  •         250 g marscapone
  •         500 ml frisca
  •         5 galbenusuri
  •         1 pahar de zahar
  •         3 pliculete zahar vanilat
  •         1 borcan piersici in compot

    pentru grilaje:

  •         ciocolata amaruie


Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012:



Pregatim crema:

Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la baine - marine pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam marscapone, dupa care punem crema de galbenusuri peste. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile cubulete mici si lepunem la scurs intr-o strecuratoare. Imbracam o tava cu peretii detasabili cu folie alimentara, punem un strat de crema, dupa care vom pune pe marginea tavii piscoturi, peste crema punem piersicile taiate cubulete, apoi un strat de piscoturi date prin zeama de la compot, inca un strat de crema si piersici, si un ultim strat de piscoturi, care va veni acoperit cu inca un strat de crema si piersici.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Tiramisu cu piersici - La multi ani 2012" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.01.2012, 09:47

La multi ani!!!!

Lau 1

03.01.2012, 14:32

la multi ani

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2012, 16:36

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Tort tiramisu