Tort tiramisu cu zahar aurit

de ianculubita in Torturi, 9 Dec 2014 | 1606 vizualizari

 

Am ramas "fixata"cu foita de aur comestibila pe care am vazut-o la Master chef si de cate ori am fost pe la copii in Italia sau Franta mereu ma uitam dupa ea;in schimb am gasit acest zahar aurit,care se foloseste tot la ornat
Pentru ca tot au venit copiii intr-o scurta vacanta(cu treburi),si pentru ca tot s-a nimerit sa fie si ziua Mihaelei,i-am intampinat cu acest tort in care am folosit zaharul aurit
A fost facut in graba dar alta data-l voi pune in valoare mai bine.
De asemenea tot cu acest tort vin si in intampinarea voastra!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi de sampanie
  • 500 g mascarpone
  • 3 galbenusuri
  • 200 ml frisca lichida
  • 50 ml lichior Amaretto
  • 2 linguri zahar
  • 1 cana cu cafea proaspat facuta
  • 2 linguri cacao
  • zahar aurit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tiramisu cu zahar aurit:

Se amesteca branza intr-un castron impreuna cu zahar, un praf de sare, galbenusurile si frisca batuta.In inelul de la forma de tort patrata pus pe un platou, se pun piscoturile trecute prin cafea amestecata cu Amaretto ,deasupra crema, se acopera cu alt rand de piscoturi si tot asa pana se termina, ultimul rand fiind crema. Se lasa la frigider pana a doua zi cand se scoate inelul, se pune un sablon si se pudreaza cu cacao si zaharul aurit.


Se taie apoi si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tiramisu cu zahar aurit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ianculubita 1

10.12.2014, 08:21

Multumesc!!

babi5 1

11.12.2014, 15:47

Un mare,mare like

ianculubita 1

13.12.2014, 13:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu Dukan