Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru aceste tortellini m-am inspirat dintr-o emisiune TV unde dragul de Jamie Oliver prepara dezinvolt paste . El prin Anglia cu ton si ansoa , eu prin Ardeal cu carnaciori !!!:DFiecare cu ce are omul pe langa casa !!!
Intr-o oala mare puneti 2 l apa si sare .
Cand aceasta fierbe adugati pastele , amestecand, sa nu se prinda .
Fierbeti respectand instructiunile si le scurgeti de apa .
Spalati si feliati usturoiul
Intr-un Wok mare prajiti in ulei pana devin crocanti carnatii .
Adugati usturoiul , ciupercile scurse de lichid si caperele scurse asemenea .
Amestecati , adugati rosiile paserate si tortellini .
Rasturnati intr-un bol mare .Presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel verde .
Cine doreste poate presara si parmezan .
1
Scurgeti bine caperele . de obicei sunt conservate in otet si daca nu sunt scurse suficient va acreste prea mult sosul in care le adaugati .
2
Jamie spune ca italieni recomanda optional parmezanul . Dar el a observat in marile restaurante italiene cat si la pastele preparate acasa ca parmezanul nu lipseste !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult