Tortellini cu ciuperci si carnaciori

de mihaelar63 in Tortellini, 7 Iun 2014 | 7099 vizualizari

 

Pentru aceste tortellini m-am inspirat dintr-o emisiune TV unde dragul de Jamie Oliver prepara dezinvolt paste . El prin Anglia cu ton si ansoa , eu prin Ardeal cu carnaciori !!!:DFiecare cu ce are omul pe langa casa !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini
  • 500 gr carnati (Csabay)
  • 100 ml ulei masline
  • 1 borcan ciuperci Nameko
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri capere
  • 1 pahar bulion rosii sau rosii paserate
  • fulgi de chilli
  • patrunjel verde
  • sare
  • parmezan- optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci si carnaciori:

Intr-o oala mare puneti 2 l  apa si sare  .

Cand aceasta fierbe adugati pastele , amestecand, sa nu se prinda .

Fierbeti respectand instructiunile si le scurgeti de apa .

Spalati si feliati usturoiul

Intr-un Wok mare prajiti in ulei pana devin crocanti carnatii .

Adugati usturoiul , ciupercile  scurse de lichid si caperele scurse asemenea .

Amestecati , adugati rosiile paserate si tortellini .

Rasturnati intr-un bol mare .Presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel verde .

Cine doreste poate presara si parmezan .

TIPS-URI

1

Scurgeti bine caperele . de obicei sunt conservate in otet si daca nu sunt scurse suficient va acreste prea mult sosul in care le adaugati .

2

Jamie spune ca italieni recomanda optional parmezanul . Dar el a observat in marile restaurante italiene cat si la pastele preparate acasa ca parmezanul nu lipseste !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid