Tortellini cu dovlecei

de susu in Tortellini, 21 Apr 2010 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga tortelini de 250 g simple sau cu branza
  • 4 dovlecei mici
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 120 g masline verzi aproximativ 1/2 borcan de 700
  • pasta de tomate concentrata
  • 2 maini de branza rasa
  • patrunjel
  • frunze de telina
  • cimbru
  • busuioc  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu dovlecei:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc intr-un wok sau o tigaie mai mare si apoi se adauga dovlecelul curatat si taiat cubulete mici. Dupa ce am calit bine se adauga si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga si maslinele (eu am pus si felii si intregi sa arate bine).La sfarsit se adauga bulionul dizolvat in putina apa fiarta atat cat sa acopere dovlecelul.



Se adauga patrunjel tocat, frunza de telina, busuioc si cimbru cate putin din fiecare pentru gust. Se fierb legumele sa fie "al dente" sau cine prefera de tot. Se pune la fiert 1 l de apa cu sare si se pun pastele in apa in momentul fierberii.



Se lasa vreo 15 minute dupa care se scurg si se pun peste sosul fiert. Se mai calesc pastele cu sosul si se adauga branza dupa gust. Atentie la sare caci maslinele si branza sunt destul de sarate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

21.04.2010, 16:23

arat foarte bine dar ai mei nu mananca si pt mine nu fac,poate iau de la tine o portie mica?

susu 1

21.04.2010, 19:49

sigur Nadina ca te servesc dar din pacate nu mai am. a iesit foarte gustoasa.

nadina73 1

21.04.2010, 20:02

multumesc mult esti draguta data viitoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline