Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 12113 vizualizari

 

Un preparat rapid şi gustos!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviţi
  • 150 g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 1 ceapă
  • 3 ouă
  • 8 ouă de prepeliţă
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă:

Se curăţă cartofii , se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt gata se scurg.


Ceapa se taie julienne si se căleşte în ulei împreună cu baconul. Cele 3 ouă se bat ca pentru omletă, se adaugă 100 g caşcaval ras fin, sare şi piper.


Din cele 8 ouşoare de prepeliţă 2 se fierb tari.


Într-un vas de cuptor uns cu ulei, se pun cartofii împreună cu ceapa şi baconul călite, apoi se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi caşcaval, se presară restul de caşcaval ras, se pun jumătăţile de ouă fierte şi din loc în loc ouăle crude. Se dă la cuptor până ce compoziţia se leagă.


Se serveşte cu salată la alegere.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla cu bacon şi ouă de prepeliţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ianculubita 1

14.02.2013, 17:18

Ce bine arata si ce duna trebuie sa fie!!

Sim0na 1

14.02.2013, 20:40

Super arata!!! Sa nu mai spun ca-i si foarte bun!

AnyCostescu 1

09.03.2013, 11:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco