Triunghiuri aperitiv cu cas si cartofi

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 7565 vizualizari

COMENTARII (23)

Zamfira 1

09.08.2012, 19:42

hmmm ce bunatate

Merisor 1

09.08.2012, 19:54

ne dai si noua la pachet pentru maine dimineata?

Sim0na 1

09.08.2012, 19:58

Arata tare fain! Trebuie incercata!

iry-gabriela 1

09.08.2012, 20:18

zamfira

iry-gabriela 1

09.08.2012, 20:19

merisor daca nu tii post maine sigur primesti!

iry-gabriela 1

09.08.2012, 20:19

simona incearca fara frica

alldaycooking 1

09.08.2012, 22:11

foarte bun aperitiv!

Poliana 1

09.08.2012, 22:21

Wow, minunate, o mancarica exact pe gustul meu, o sa 'fur' si eu reteta

Rocsi 1

09.08.2012, 22:51

Foarte bune

Bya Ralu 1

09.08.2012, 23:37

cat de bine arata

MotanLaOale 1

09.08.2012, 23:46

- Andreea - 1

10.08.2012, 00:09

direct la favorite cu ea...

Angelina_Elena 1

10.08.2012, 00:53

o bunatate!

iry-gabriela 1

10.08.2012, 05:08

va pup si va multumesc!

Mihaela11_jo 1

10.08.2012, 07:30

Foarte fine si apetisante

mamaieelena 1

10.08.2012, 09:08

buna,buna

laura_n 1

10.08.2012, 09:50

oau, cat de faina e reteta, bagam LA SEIF

iry-gabriela 1

10.08.2012, 16:23

ce dragute sunteti ...va pup din inima!

DIANA B 1

10.08.2012, 16:57

Uuuuuuuuuu , ce-mi place combinatia

RuxyRux 1

10.08.2012, 18:47

Ce mare bunatate!!!

Alinutza80 1

10.08.2012, 18:58

o idee buna

DIANA B 1

11.08.2012, 14:51

Back ... Irina , ptr un nestiutor , ar fi bine sa ne dai si cantitatea de cartofi si faina (aproximativ) .Ms mult

iry-gabriela 1

12.08.2012, 10:00

draga mea onesta,cartofi poti pune cati cartofi vrei,iar faina dupa ochi cam 3-4 linguri .....am specificat in reteta ,sa iasa o compozitie nici groasa nici subtire.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu cartofi si branza telemea