Reteta de triunghiuri cu mere si pere

de Catalina L in Dulciuri, 18 Mar 2023 | 3300 vizualizari

 

Un desert de post cu mere, pere si nuci.
https://www.blogulluicatalina.com/2023/01/triunghiuri-cu-mere-si-pere.html

Pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere sunt necesare cateva ingrediente: foi placinta, pere, mere, unt, scortisoara, nuca, indulcitor.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de triunghiuri cu mere si pere
  • 5 foi de brick (placinta)
  • 4 pere
  • 2 mere
  • 30 gr margarina ( sau unt )
  • 2 linguri de rom parfumat sau esenta
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • 2 linguri bune de indulcitor Sukrin Gold sau de zahar brun
  • o mana de miez de nuca
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de triunghiuri cu mere si pere:

Iata cum se prepara Reteta de triunghiuri cu mere si pere

Spalati si curatati fructele.

Taiati-le bucati Puneti la topit margarina cu indulcitorul .

Adaugati fructele, scortisoara, romul , amestecati.

Gatiti 10 minute sau pana cand apa scade., amestecand de 2-3 ori.     Lasati sa se raceasca. Se taie foaia de brick în doua  

Puneti umplutura la fiecare extremitate.

Împăturiţi foile în triunghiuri, apăsând marginile cu degetele umede.

Se coace 25 minute la 1800 ° C într-un cuptor preîncălzit .

Vezi si reteta de Strudel cu cirese

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de triunghiuri cu mere si pere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute cu crema de ciocolata