Turta de casa

de raluka93 in Piine, 2 Ian 2014 | 2369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 100 g zahar
  • 3 cani de apa (aceeasi cana cu care pui faina)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de casa:

Malaiul,faina,zaharul.praful de copt si sarea se amesteca impreuna.Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Ungem o tava cu ulei(eu fac in tava de cozonac) si tapetam cu faina,se coace la foc potrivit.Se serveste in loc de paine langa sarmale sau langa ce doriti.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de casa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

02.01.2014, 14:52

deyutzky 1

02.01.2014, 18:33

Rocsi 1

02.01.2014, 19:44

Nu am mancat niciodata dar arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S