Un Tiramisu cu mascarpone

de Ubulika in Prajituri, 10 Ian 2012 | 3433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piscoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 3 linguri cu varf de zahar pudra
  • 3 oua
  • ciocolata pt decor
  • visine din compot
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un Tiramisu cu mascarpone:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Pentru crema, mixati mascarpone impreuna cu zaharul pudra pana obtineti o spuma omogena. Separati ouale, amestecati galbenusurile cu mascarpone, omogenizati bine.



Separat, bateti albusurile spuma tare si apoi incorporati-le in crema de mascarpone. Asezam piscoturile in forma.Stropim piscoturile cu sos din compot,nu prea mult sa nu se inmoaie prea tare. Peste piscoturi asezam crema si uniformizam. Asezam al doilea rand de piscoturi si insiropam putin.Peste ele punem frisca batuta in prealabil si ciocolata rasa.


Decor: visine din compot.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Un Tiramisu cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

11.01.2012, 19:56

Ubulika 1

11.01.2012, 23:49

Bya Ralu 1

24.06.2012, 11:58

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu mascarpone