Varza acra calita cu carnati

de MotanLaOale in Porc, 5 Apr 2016 | 5616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre
  • 500g carnati afumati
  • 200g bacon cubulete
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 3 foi dafin
  • boia
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu carnati:

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata.


A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.


Ceapa se curata si se toaca.


Carnatii se taie bucati de 2-3 centimetri.


Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.


Se pune piper, boia si foile de dafin.


Se pune zarza, se pune apa pana la nivel, se amesteca si se lasa la fiert 30 minute, amestecand din cand in cand.


Intre timp carnatii se prajesc separat intr-o tigaie pana se rumenesc frumos.


Cand varza s-a inmuiat se pune baconul si carnatii si se amesteca bine.


Se scot foile de dafin sa nu amareasca.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 1 ora, amestecand din cand in cand.


Cand scade zeama, iese la suprafata uleiul si este rumenita frumos, este gata.


Se serveste calda cu mamaliguta.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

08.04.2016, 18:31

Catalina L 1

09.04.2016, 10:18

extra buna

MotanLaOale 1

09.04.2016, 10:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi