Varza acra calita cu carnati

de MotanLaOale in Porc, 5 Apr 2016 | 6751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre
  • 500g carnati afumati
  • 200g bacon cubulete
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 3 foi dafin
  • boia
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu carnati:

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata.


A doua zi se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.


Ceapa se curata si se toaca.


Carnatii se taie bucati de 2-3 centimetri.


Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 3-4 minute.


Se pune piper, boia si foile de dafin.


Se pune zarza, se pune apa pana la nivel, se amesteca si se lasa la fiert 30 minute, amestecand din cand in cand.


Intre timp carnatii se prajesc separat intr-o tigaie pana se rumenesc frumos.


Cand varza s-a inmuiat se pune baconul si carnatii si se amesteca bine.


Se scot foile de dafin sa nu amareasca.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 1 ora, amestecand din cand in cand.


Cand scade zeama, iese la suprafata uleiul si este rumenita frumos, este gata.


Se serveste calda cu mamaliguta.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

08.04.2016, 18:31

Catalina L 1

09.04.2016, 10:18

extra buna

MotanLaOale 1

09.04.2016, 10:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la gratar cu cartofi noi