Varza ca la Mama Acasa

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 2769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Varza
  • 1-2 cepe
  • jumatate de kilogram de coasta afumata
  • 3-4 carnati
  • 2-3 fire ceapa verde
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei portocaliu
  • sare,
  • piper(boabe),
  • boia,
  • pasta de tomate
  • 1 ardei iute,
  • 1 cubulet de concentrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza ca la Mama Acasa:

Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta si carnatii si se vor pune peste ceapa la calit,



se lasa maxim 10 minute doar sa se rumeneasca putin, nu sa se prajeasca, dupa care compozitia se va trece intr-o cratita mai mare.

Se toaca varza fin si se freaca cu sare,



se toaca, ardeiul cubulete, ceapa verde si se adauga cubuletul de concentrat, se pune apa si se lasa pe foc pe aragaz 15-20 de minute

dupa care se pune un praf de boia si se da la cuptor,



din 20 in 20 de minute verificam sa vedem in ce faza se afla varza noastra.



Se lasa la cuptor pana scade, daca va place varza mai zemoasa o lasati mai putin in functie de gusturile fiecaruia.



www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza ca la Mama Acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Laly 1

13.11.2010, 23:48

Nico ai si mamaliga?

nico15 1

14.11.2010, 09:33

Vine, vineeeeeeeeeeeeeeeee

retetepersane 1

14.11.2010, 22:32

Nico abia acum am gasit retetele tale, wow.... Costita, carnati....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata