Varza calita la Crock-Pot

de Valclaudia in Slow Cooking, 12 Iun 2016 | 1108 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 ardei kapia rosii
  • 1 varza de cca 700 - 800 gr
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita rasa bobite din mix de piper
  • o mana de rosii cherry
  • sare dupa gust
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • marar verde
  • 1/2 cana apa plat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la Crock-Pot:

Curatam si spalam ceapa si ardeii.


Tocam ceapa, ardeii ii taiem fasii sau bucatele apoi le sotam impreuna in 3 linguri de ulei intr-o tigaie pentru 5 minute la foc mic.


Spalam varza, o tocam.


Punem legumele sotate in vasul de ceramica al aparatului Crock Pot.


Adaugam varza tocata, presaram boabele din mix de piper si sare dupa gust, punem foaia de dafin si cimbrul iar la final jumatati de rosii cherry.


Acoperim vasul, conectam aparatul la sursa de curent si il setam sa gateasca varza 2 ore si jumatate la pozitia high.


Dupa scurgerea acestui timp decuplam aparatul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:43

Super buna! Anul ăsta trebuie sa-mi iau și eu un cioroi!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:29

Imi placeeee

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de berbecut si carnati de oaie