Varza cu carne de porc

de AndreeaMaria in Porc, 18 Noi 2010 | 16311 vizualizari

 

Se serveste cu o mamaliguta calda si ardei bulgaresti la otet. Pofta buna! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • un ardei kapia
  • piept de porc (vedeti poza mai jos) SAU 400 g kaiser
  • o cutie de rosii decojite
  • o legatura de marar
  • 5-7 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • o lingurita de cimbru
  • sare dupa gust
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Se caleste ceapa apoi adaugati pieptul de porc/kaiserul taiat in bucati mai mici,lasati sa se caleasca cateva minute,apoi adaugati ardeiul,morcovul si rosiile decojite.

Se calesc bine dupa care se adauga varza -puneti la inceput doar o varza taiata, adaugati frunza de dafin,jumatate din cantitatea de marar tocat,boabele de piper,cimbru si putina sare,le lasati sa fiarba cam 15 minute,apoi adaugati si a 2-a varza + o cana de apa.

Lasati sa fiarba pana se inmoaie varza,amestecand din cand in cand; adaugati la sfarsit 2 linguri de bulion si mai lasati ~10 minute sa fiarba;puneti sare dupa gust si mararul tocat.

TIPS-URI

1

Daca are prea multa zeama mancarea o puteti pune la cuptor pentru ~15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati