Varza cu carne de porc

de AndreeaMaria in Porc, 18 Noi 2010 | 3590 vizualizari

 

Se serveste cu o mamaliguta calda si ardei bulgaresti la otet. Pofta buna! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 verze mai mici
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • un ardei kapia
  • piept de porc (vedeti poza mai jos) SAU 400 g kaiser
  • o cutie de rosii decojite
  • o legatura de marar
  • 5-7 boabe de piper
  • o foaie de dafin
  • o lingurita de cimbru
  • sare dupa gust
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de porc:

Se caleste ceapa apoi adaugati pieptul de porc/kaiserul taiat in bucati mai mici,lasati sa se caleasca cateva minute,apoi adaugati ardeiul,morcovul si rosiile decojite.


Se calesc bine dupa care se adauga varza -puneti la inceput doar o varza taiata, adaugati frunza de dafin,jumatate din cantitatea de marar tocat,boabele de piper,cimbru si putina sare,le lasati sa fiarba cam 15 minute,apoi adaugati si a 2-a varza + o cana de apa.


Lasati sa fiarba pana se inmoaie varza,amestecand din cand in cand; adaugati la sfarsit 2 linguri de bulion si mai lasati ~10 minute sa fiarba;puneti sare dupa gust si mararul tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca are prea multa zeama mancarea o puteti pune la cuptor pentru ~15 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

vanilla 1

19.11.2010, 13:04

noi facem asa ceva la taiatul porcului!

elena1988 1

08.02.2011, 10:33

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Varză cu afumătură la ceaun