Varza dulce cu ciolan

de Dya Daniela Andrei in Porc, 21 Oct 2013 | 15593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan de porc
  • o varza potrivita
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 2 cepe albe
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • cimbru uscat dupa gust
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu ciolan:

Curatam ciolanul de porc si il punem intr-o oala, la rumenit. Adaugam legumele tocate si le lasam pe foc pana devin translucide. Intre timp, taiem varza fideluta. Cand am terminat, o punem peste legume si acoperim oala cu un capac, pentru a fierbe inabusit.


Nu este necesar sa adaugam apa, pentru ca isi va lasa varza suficient cat sa fiarba. Potrivim de gust cu sare, coloram cu pasta de rosii si o lasam sa mai dea de 2-3 ori in clocot. Presaram si cimbru uscat, atat cat sa isi ia din aroma acestuia.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru a nu ma chinui cu taiatul ciolanului, il cumpar intotdeauna sectionat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Dya Daniela Andrei 1

22.10.2013, 12:04

laura_n 1

22.10.2013, 15:47

bai, nu mai am cuvinte....trebuie interzise retetele astea sau macar pozele ca mor aici )

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc, la tava

de Ina 7

ieri la 23:46

Medalioane de porc cu lamiie

ieri la 15:36

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

RETETA RECOMANDATA
Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza