Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Prima mancare pregatita la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital.
Am tocat varza si am frecat-o putin cu sare. Am calit putin ceapa cu ardeiul si uleiul.
Am pus in vasul slow cooker-ului Crock-Pot varza impreuna cu ceapa si ardeiul calite si condimentele. Am setat aparatul pe functia High pentru 4 ore.
Piciorul de porc l-am fiert separat. Dupa 2 ore am adaugat peste varza pasta de rosii. Am mai lasat la fiert inca o ora si am adaugat si piciorul de porc.
Dupa cele 4 ore aparatul trece pe functia pastrare la cald pana la servire.
Varza va lasa destula apa si nu este nevoie sa adaugam in vasul aparatului.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult