Varza murata calita

de Rocsi in Mancaruri de post, 16 Ian 2013 | 30669 vizualizari

 

La masaaaa cine doreste! Buna, buna este eu asa zic.Chiar aseara in timp ce o preparam imi zicea mama ca atunci cand era la bunica acasa mancau des..O pregateau pe plita, in ceaun, apoi faceau repede si o mamaliga, se asezau la masa si mancau pana nu mai ramanea nimic.Si acum ne place, dar sincer facem mai rar..Astazi fiind post am zis ca merge cate o portie de varza calita.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 linguri pasta de gogosari
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata calita:

Varza murata o spalam sub jetul de apa rece si daca e foarte sarata, o taiem pe jumatate si o lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. O punem intr-o strecuratoare sa se scurga de apa si o tocam. Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si o inabusim 2 minute. Punem si varza, pasta de gogosari si amestecam bine. Picuram apa din cand in cand si o pregatim la foc putin mai mare. Cand este aproape gata punem putin piper si boiaua de ardei dulce. Lasam sa scada toata zeama, iar la final o rumenim putin pe ambele parti.


Se serveste alaturi de un ardei iute murat si normal puteti pregati si o mamaliguta putin mai moale.


Simplu de preparat nu?


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata calita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

Rocsi 1

18.01.2013, 21:34

Cu drag te invit la o portie

Xandrinne 1

06.08.2015, 09:06

Rocsi 1

06.08.2015, 22:19

Xandrine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert gris cu lapte si stafide, in sos de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 19:41

Chifle cu unt

ieri la 17:27

Tagliatelle cu ciuperci si sos de smantana si cascaval

de RODIMUR 5

ieri la 16:45

RETETA RECOMANDATA
Langosi