Vinete impanate

de ana in Mancaruri de post, 2 Sep 2010 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete lunguete
  • 1 capatana de usturoi
  • 4 rosii
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete impanate:

Spalam vinetele ,le indepartam cotorul si le taiem astfel :In jumatate pe latime ,apoi fiecare bucata obtinuta o taiem in jumatate pe lungime .Iar bucatile obtinute le mai taiem odata pe jumatate pe lunjime(taiem vanata in 8 ).Vinetele nu le curatam de coaja.


Cu varful unui cutit crestam bucatile de vinete unde introducem bucati de usturoi.Dupa ce terminam de impanat rumenim vinetele in ulei incins ,apoi le lasam sa se scurga pe prosoape de hartie.


Ne ocupam de rosii.Intai le decojim ,eu le decojesc astfel:le intep cu cutitul pe fiecare apoi le pun in apa clocotita pentru cateva secunde.Astfel coaja se indeparteaza foarte usor.


Dupa decojire le scoatem cotorul si le taiem cubulete.Intr-o tigaie incingem 3 linguri de ulei peste care adaugam rosiile si le lasam cam 5-7 minute.Adaugam bucatile de vinete si le mai lasam inca vreo 3 minute sa clocoteasca.Asezonam cu sare dupa gust.


Este o mancare de post minunata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

03.09.2010, 09:32

Cred ca sunt delicioase! Am sa incerc si eu!

ana 1

03.09.2010, 11:01

Lia si mie imi plac foarte mult!@Julie astept pareri

Corinuta 1

04.09.2010, 18:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se curata legumele coapte
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume