Visinata

de mimmi in Bauturi, 1 Iul 2011 | 5864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 2 l alcool etilic de 96grade  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visinata:

Se aleg visine bine coapte,se curata,se spala,se scurg si se pun intr-o damigeana.( sticla de plastic)

Se toarna zaharul si se leaga sticla la gura cu un tifon impaturit in mai multe straturi,se pune sticla/damigeana la soare,pentru macerare timp de cca 4 saptamani.

Cand s-au macerat bine visinele,formandu-se siropul se adauga alcoolul etilic si se amesteca compozitia.

Se pune dopul si se lasa la macerat timp de 2-3 saptamani.

La servire puteti adauga in paharele si cateva visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Visinata-0
Visinata-1
Visinata-2
Visinata-3

COMENTARII (23)

Constelatialeu

Constelatialeu 1

20.06.2013, 09:10

priceputa

priceputa 1

25.06.2013, 22:43

Paharele arata perfect nu alta ... !

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!