Visinata

de Rocsi in Bauturi, 15 Iul 2011 | 3283 vizualizari

 

Nu va dau cantitatile exacte pentru ca am pus dupa ochi!!asa ca puneti in functie de cate visine aveti,alcool dupa cat doriti sa iese de tare visinata.

 

INGREDIENTE

  • visine
  • zahar
  • alcool de 95 de grade
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visinata:

Visinele le indepartam coditele si le spalam bine.

le punem la scurs pe o sita.

intr-un borcan mare de sticla(eu am pus in unul de 5 kg) incepem sa asezam visinele.

punem un rand de visine,unul de zahar,iar visine,iar zahar,iar ultimul strat trebuie sa fie neaparat de zahar.

tineti borcanul in bucatarie.

amestecati in borcan zilnic,cam de 2-3 ori pe zi,pana ce zaharul se topeste,cam in 3,4 zile ar trebui sa se topeasca.

dupa ce s-a topit zaharul ,peste visine punem alcool(faceti visinata cat de tare doriti).

de acum dam visinata intr-un loc rece.

o lasam vreo 3,4 zile,apoi strecuram visinele si le aruncam,iar visinata o punem in sticle si o tinem la rece.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Visinata-0
Visinata-1

COMENTARII (27)

Rocsi

Rocsi 1

20.07.2011, 19:10

poate sa aiba o super culoare daca nu le ai cu bautura nu bei

Ubulika

Ubulika 1

26.07.2011, 21:11

pffff sa tot fie 10 ani de cand n`am mai baut de-asta...daca nu mai bine

Rocsi

Rocsi 1

26.07.2011, 21:15

hai la un paharel

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!