Visinata

de Angelina_Elena in Bauturi, 14 Iul 2013 | 3155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine
  • 500 g zahar
  • 500 ml alcool dublu rafinat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visinata:

Curatam visinele de codite si frunze, apoi le spalam.


Punem visinele intr-o damingeana de sticla, peste ele punem zaharul, punem dopul si lasam sa stea la macerat aproximativ o saptamana, pana zaharul s-a topit.


Putem sa scuturam damingeana din cand in cand, pentru ca fructele sa se amestece bine cu zaharul.


Dupa ce zaharul s-a topit, punem alcoolul.


Pastram damigeana la loc racoros si intunecat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 16:35

Pai daca stiam veneam la tine!

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:33

mihaelar63 1

10.01.2016, 00:05

Ce frumoase pahare . Acum nu se mai fac asa ceva Bun desertul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Visinata