Vitel cu cartofi noi la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 8 Iun 2013 | 4604 vizualizari

 

Introducem rapid la cuptor friptura si din cand in cand tragem cu ochiul sa nu scada prea repede apa si sa se arda !!!.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de vitel fara os
  • 1 kg cartofi noi
  • 250 gr Kaizer
  • 2 morcovi noi
  • 4 fire usturoi verde
  • 1 ardei iute
  • cateva frunzulite de rozmarin verde
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei de masline
  • sare de mare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu cartofi noi la cuptor:

  1.   Legumele se curata , se spala si se taie rondele .
  2.   Intr-o tava se aseaza intercalat gfelii de carne si cartofi . Legumele se presara pe deasupra .
  3.    Peste carne se pune usturoiul rondele iar peste cartofi frunzulitele de rozmarin
  4.   Adaugati o cana cu apa si stropiti cu ulei .
  5.    Dati la cuptor friptura o ora , jumatate din timp acoperita , jumatate neacoperita.
  6.  Serviti friptura rumena cu patrunjel tocat deasupra .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:11

Ce preparat gustos

diaconta 1

08.06.2013, 21:22

ti-am mai spus ca arata atat de apetisant mancarea ta [bs:2o]

Sylvia 1

11.06.2013, 21:12

superb arata !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu mirodenii si cartofi la cuptor