Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acesta e dupa parerea mea cel mai simplu desert, aveti nevoie doar de un aparat special pentru waffles. Dulci sau sarate, indiferent pe care le preferati, sunt ideale pentru micul dejus sau pentru orice moment al zilei.
(N-am fost foarte inspirata asa ca pozele cam lasa de dorit.)
Intr-u bol se pun ouale, zaharul, vanilia si uleiul si se mixeaza pana se topeste zaharul. Alternativ se adauga faina amestecata cu praful de copt si laptele. Compozitia rezultata va fi asemanatoare unei smantani, deci nu trebuie sa curga. Placile aparatului pentru waffles se ung cu putin ulei (doar la inceput, apoi nu mai trebuie repetata operatiunea) si se pune aparatul in priza sa se incalzeasca placile. Dupa aproximativ 3 minute, placile s-au infierbantat si se pune cate un polonic (mai mic) din compozitie in aparat, se inchide aparatul si se lasa 2-3 minute, dupa care se verifica daca waffles s-au copt uniform si se scot cu ajutorul unei furculite. Atentie sa nu zgariati placile teflonate ale aparatului. Cand sunt gata, se servesc cu toppingul preferat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult