Waterlilly

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 5650 vizualizari

 

Niste nuferi...deosebiti

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 3 vinete coapte pe gratar sau in cuptor pe tava
  • 1 ceapa mica alba
  • 3 graunti de usturoi
  • ulei
  • 2 oua
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waterlilly:

Se curata vinetele copate de coji si se scurg bine dupa care se paseaza.Se pregateste maioneza dintr-un galbenus fiert si pasat si unul crud.Se adauga sare si apoi ulei cat cuprinde.Maioneaza se adauga in vinete.Tocam marunt ceapa mica si usturoiul si le adaugam in salata de vinete.Apoi curatam cepele rosii de foile exterioare si apoi cu un cutitas cu varf ascutit taiem in zig zag cat 2 jumatati pe mijloc pe orizontala.Apoi scoatem cat mai multi ''nuferi'' pe care ii umplem cu salata de vinete si ornam cu buline de albus si feliute de maslina  neagra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Waterlilly" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ela 1

30.08.2010, 21:38

superrrrr

epurasha2bb 1

31.08.2010, 20:50

mersi eluta!

mimmi 1

03.09.2010, 22:07

Doamne ce frumos ti-au iesit ! Felicitari pentru ideile superbe pe care le ai si pe care le imparti si cu noi !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinata prajita picanta