Zahar vanilat

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 936 vizualizari

 

M-am hotarat tarziu sa renunt la zaharul vanilat gasit in comert, dar intr-un final m-am decis!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 g zahar tos (pudra)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar vanilat:

Din ce am citit, am gasit trei variante de a pregati zaharul vanilat:


-fie punem intr-un borcanel zaharul (pudra) si o pastaie de vanilie intreaga;


-fie in borcanelul de zahar adaugam doar semintele pastaii de vanilie;


-fie taiem in bucati pastaia de vanilie si o macinam impreuna cu zaharul tos.


Borcanelul se inchide ermetic (pentru 1-2 saptamani), agitandu-l din cand in cand, pentru a se amesteca continutul.


Oricare ar fi alegerea (eu am optat pentru cea de a treia!) - sa fiti convinsi ca e cea mai buna varianta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar vanilat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.05.2013, 22:03

buna idee!

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 22:39

Rocsi 1

15.05.2013, 11:25

Intri direct pe site-ul lor: http://www.pastaidevanilie.ro/index Prima data iti faci cont daca vrei sa comanzi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friganele dulci