Zahar vanilat

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 1393 vizualizari

 

M-am hotarat tarziu sa renunt la zaharul vanilat gasit in comert, dar intr-un final m-am decis!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 g zahar tos (pudra)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar vanilat:

Din ce am citit, am gasit trei variante de a pregati zaharul vanilat:


-fie punem intr-un borcanel zaharul (pudra) si o pastaie de vanilie intreaga;


-fie in borcanelul de zahar adaugam doar semintele pastaii de vanilie;


-fie taiem in bucati pastaia de vanilie si o macinam impreuna cu zaharul tos.


Borcanelul se inchide ermetic (pentru 1-2 saptamani), agitandu-l din cand in cand, pentru a se amesteca continutul.


Oricare ar fi alegerea (eu am optat pentru cea de a treia!) - sa fiti convinsi ca e cea mai buna varianta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar vanilat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.05.2013, 22:03

buna idee!

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 22:39

Rocsi 1

15.05.2013, 11:25

Intri direct pe site-ul lor: http://www.pastaidevanilie.ro/index Prima data iti faci cont daca vrei sa comanzi...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura alba