Zahar vanilat

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 14 Mai 2013 | 877 vizualizari

 

M-am hotarat tarziu sa renunt la zaharul vanilat gasit in comert, dar intr-un final m-am decis!

 

INGREDIENTE

  • 1 pastaie de vanilie
  • 500 g zahar tos (pudra)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zahar vanilat:

Din ce am citit, am gasit trei variante de a pregati zaharul vanilat:


-fie punem intr-un borcanel zaharul (pudra) si o pastaie de vanilie intreaga;


-fie in borcanelul de zahar adaugam doar semintele pastaii de vanilie;


-fie taiem in bucati pastaia de vanilie si o macinam impreuna cu zaharul tos.


Borcanelul se inchide ermetic (pentru 1-2 saptamani), agitandu-l din cand in cand, pentru a se amesteca continutul.


Oricare ar fi alegerea (eu am optat pentru cea de a treia!) - sa fiti convinsi ca e cea mai buna varianta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zahar vanilat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mirela0911 1

14.05.2013, 22:03

buna idee!

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 22:39

Rocsi 1

15.05.2013, 11:25

Intri direct pe site-ul lor: http://www.pastaidevanilie.ro/index Prima data iti faci cont daca vrei sa comanzi...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!