Ketchup

de Bunica in Conserve, 27 Aug 2013 | 19093 vizualizari

 

Am doi amatori de ketchup.Asa ca am pus mana si le-am facut.

 

INGREDIENTE

  • 2kg.ardei kapia
  • 3 kg. rosii
  • 100 ml. ulei
  • 75 ml. otet
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 lingura sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup:

Rosiile spalate se dau prin masina de tocat cu separator.

Ardeiul se spala,se curata de cotoare ,nervuri si seminte .

Se dau tot prin masina de tocat cu separator.

Intreaga compozitie se pune intr-o oala de 5 l. la fiert.

Se fierbe pana obtinem consistenta dorita de fiecare.

Mestecam din cand in cand pentru a nu se lipi de oala.

Cam cu 15 minute inainte de a lua de pe foc se pun uleiul, sarea,zaharul,otetul si condimentele.

Intre timp pregatim sticlele.Spalam si sterilizam.

Se toarna fierbinte in sticle si se da la paturica pentru a se raci incet.

TIPS-URI

1

Intr-o sticla am pus cateva feliute de ardei iute.

2

Condimentele folosit sunt la aprecierea fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa (2)