Maioneza de casa

de ony in Clasice, 26 Dec 2010 | 8556 vizualizari

COMENTARII (12)

LUK 1

27.12.2010, 14:43

madi_marin 1

27.12.2010, 15:22

exact asa fac si eu maioneza.....e suuuper simplu si rapid si nu se taie niciodata......

Brindusa 1

27.12.2010, 18:34

ouale le pui cu totul sau numai galbenusul? si apoi le bati cu blenderul vertical?

ony 1

27.12.2010, 18:51

ouale cu totul,d-aia si iese pufoasa si mia alba,de la albusu

Mitinita 1

01.01.2011, 12:43

si eu asa fac,dar numai cu galbenusuri,Incerc si eu cum zici tu!super idee!!!
Nu stii cat tine?

ony 1

03.01.2011, 11:56

sa sti k am lasat in frigider aproape o saptamana si tot asa tare a ramas,dar am aruncat-o ca mi-e cam frica cu ouale astea,dar tine !!

ada 1

12.01.2011, 14:55

eu fac numai cu galbenus daca ese si cu albus e super

RuxyRux 1

12.01.2011, 14:56

Buna idee...eu fac numai cu galbenusuri fierte tari si mai moi....excelenta

esmerandra 1

08.04.2011, 00:44

si eu fac asa maioneza...e foarte buna si se face repede

Mitinita 1

27.04.2011, 11:26

mi-a iesit si mie

florentina86 1

02.12.2011, 10:26

cu robotul de bucatarie se mixeaza sau cu mixerul ????

Mitinita 1

24.12.2011, 13:21

florentina,eu am folosit mixer vertical (batzul),dar cred ca se poate si cu mixerul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
''Sos'' de maioneza la minut