Maioneza rapida

de Pasiune pentru bucatarie in Clasice, 1 Feb 2010 | 5866 vizualizari

COMENTARII (14)

Michelle 1

01.02.2010, 23:14

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 23:43

cccris 1

06.02.2010, 22:37

Cea mai simpla e cu oul intreg, si nu e la fel de gretoasa, adica e mai usoara

madi_marin 1

07.02.2010, 08:57

si eu fac maioneza cu oul intreg, ulei si mustar la mixerul vertical (are capatul cu un cutitas) si intr+un minut e gata....nu exagerez....Bitza , sa incerci....

cccris 1

09.02.2010, 08:40

Eu o fac cu telul de la mixerul vertical, in vasul lui inalt si subtire. E mai bine cu oul intreg ca iese mai multa in timp scurt.

ionela2682 1

09.02.2010, 11:28

ce intelegeti voi prin ou intreg? cu tot cu albus?

madi_marin 1

09.02.2010, 11:35

da, Ionela.....si albusul si galbenusul crude.....iese super buna si nu e gretoasa deloc ca cea din comert.

cccris 1

09.02.2010, 11:51

yummyyyyyy

Pasiune pentru bucatarie 1

09.02.2010, 11:51

daca as avea si eu mixer vertical as incerca

madi_marin 1

09.02.2010, 11:59

Bitza...nu e scump, cel putin eu nu mi-am luat unul de firma....si am dat 40 lei pe el (de la Altex, aveau si mai scumpe, nu eram pregatita dar am vrut neaparat sa imi cumpar unul)! l-am folosit numai pentru maioneza si il am de 6 luni.....

ionela2682 1

09.02.2010, 12:38

sincer este pt prima data cand aud de maioneza cu ou intreg! dar daca spui ca iese bravo !

cccris 1

09.02.2010, 22:40

E bun asta vertical ca are si vasul acela inalt. Cind faceam cu cel normal mi se mai taia si incepusem sa iau maio de la magazin. Am cumparat mixerul pt bebe sa ii pasez toate alea. Pasez supele crema cind sint fierbinti fara problome. Si multe altele

nelu71 1

17.03.2010, 22:59

de ce nu incercati sa o faceti su cu cartof ? e mult mai usoară ... si mai gustoasa ... si nici nu se taie sau separă

adry88 1

07.07.2011, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza rapida