Ragù alla bolognese (Sos Bolognez)

de JustLoveCookin in Clasice, 10 Noi 2010 | 11669 vizualizari

COMENTARII (12)

ionix 1

10.11.2010, 07:40

Ina 1

10.11.2010, 08:07

bine ai venit printre bucatarasi!
Cat despre mancarica.... Pacat ca dureaza foarte mult de preparat, dar merita sosul ala

lia maria 1

10.11.2010, 09:26

super bun sosul asta

silvi0ara 1

10.11.2010, 10:19

Foarte bun,iar pozele arata si ele tare bine.

La Ancuta 1

10.11.2010, 12:17

JustLoveCookin 1

10.11.2010, 13:12

Multumesc tutuor,sunteti atat de draguti si atenti...Ragù-ul e pe primul loc intre sosuri in inima mea...Nu se compara cu absolut nimic atata timp cat e facut cu carne de calitate...Asta e unicul secret... Bine v-am gasit !!!

Rocsi 1

10.11.2010, 14:23

ce fain eeeeee

Laly 1

10.11.2010, 22:14

Ce bunatate de sos

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 18:05

asa e...e preferatul meu...nu imi lipseste niciodata din congelator...

JustLoveCookin 1

12.11.2010, 18:07

Si ma si salveaza cand nu am mult timp pentru gatit.il decongelez la microunde,cu programul special pt asta,pasta e gata in 5-11 minute depinde ce tip e, si ai pus o masa delicioasa in maximummmmm 11 minute. Ragù forever !

elena1988 1

11.02.2011, 16:46

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:17

super bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos remoulade