Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor

de Catalina L in Oaie, 21 Feb 2024 | 830 vizualizari

COMENTARII (7)

Caty 1

21.02.2024, 18:21

Chiar imi place!!!🤩🤩🤩

mirela0911 1

21.02.2024, 18:22

Eu nu prea agreez carnea de miel, dar ce ai adus tu arata tare apetisant!

RODIMUR 1

21.02.2024, 19:20

Arată excelent și mi s-a făcut poftă...

Rocsi 1

21.02.2024, 20:26

Eu nu mananc miel, dar arata tare bine pulpa asta! Sotul meu ar devora toata pulpa!

Constelatialeu 1

21.02.2024, 21:13

Cred ca e o nebunie

Panacris 1

22.02.2024, 11:38

Bunăciune!

Ksenya 1

22.02.2024, 13:49

trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă