Sos de hrean

de burdulea56 in Sosuri, 5 Ian 2011 | 8086 vizualizari

COMENTARII (39)

burdulea56 1

06.01.2011, 20:21

Tiza mea, astept pareri, se face repede.

burdulea56 1

06.01.2011, 20:24

Pai Cris draga, suntem aproape vecine in Ro. Eu stau in Tarnaveni, ne desparte Mediasul si cateva localitati.

Cris2711 1

06.01.2011, 20:27

Doamna Burdulea,eu am fost in vacanta cu sora mea la Tarnaveni la o familie minunata,nu le mai tin minte numele de familie,da sunt sibianca dar locuiesc in germania de aproape 9 ani

mena29 1

06.01.2011, 20:27

Da,da si noi facem,iarna nu ne lipseste hreanul

mena29 1

06.01.2011, 20:28

La tanti Magda, Cris

Cris2711 1

06.01.2011, 20:30

Da mena dar cum ii chema cu numele de familie?nu mai stiu eram prea mica dar stiu ca erau foarte draguti si aveau o casa f.frumoasa

mena29 1

06.01.2011, 20:33

Nu mai stiu da aflu

burdulea56 1

06.01.2011, 21:45

Mena si tu esti sibianca? Sunteti rude tu si Cris?

burdulea56 1

08.01.2011, 22:51

Ce fain, 2 surori! Mena si tu esti plecata in Germania?

mena29 1

08.01.2011, 22:54

Da,suntem surori.Eu nu sunt in Germania,sunt aici in tara.

burdulea56 1

08.01.2011, 23:01

Multumesc de raspuns.

Mihaela11_jo 1

10.01.2011, 08:05

Un deliciu picant

burdulea56 1

19.01.2011, 23:52

Multumesc Mihaela.

adry88 1

20.05.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de branza proaspata