Sos vanatoresc cu ceafa de porc

de diaconta in Sosuri, 22 Mai 2011 | 15159 vizualizari

COMENTARII (38)

RuxyRux 1

22.05.2011, 22:59

Chiar azi citeam un articol...cum ca e putin cam fals...ca painea ingrasa...si ca de fapt ingrasa excesele pe care le faci cu ea...combinatiile nedorite...gen unt pe paine...paine cu sos...aici te pacalesti usor... pentru mine painea e sfanta..." Painea noastra cea de toate zilele..."...nu am cum sa nu o iubesc

diaconta 1

22.05.2011, 23:03

Ruxy,pana la urma singurul principiu general valabil este "cumpatarea si bunul simt" in ce priveste alimentatia,in rest fiecare poate gasi variantele care-i sunt folositoare

RuxyRux 1

22.05.2011, 23:07

Corect Dia...ai perfecta dreptate

Corinuta 1

23.05.2011, 00:09

dupa asa mancare ar merge si-o bere!

divainbucatarie 1

23.05.2011, 08:38

Lau 1

23.05.2011, 08:40

adry88 1

23.05.2011, 10:18

foarte bun

La Ancuta 1

23.05.2011, 14:05

tare mult imi place

mirela0911 1

23.05.2011, 16:45

Vreau si eu, mai mult sos

diaconta 1

23.05.2011, 20:08

Mirela,carnita nu vrei?

diaconta 1

23.05.2011, 20:09

Corina,hai cu berea ca eu am mancat

diaconta 1

23.05.2011, 20:10

Eduard Lau Anca Diva

deyutzky 1

29.05.2011, 12:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Maioneza cu smantana si patrunjel