Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de crisselich in Clasice, 6 Mar 2022 | 3434 vizualizari
oanapl 1
Ce bine merge alături de o friptură!
Rocsi 1
Cred ca este foarte bun de folosit la multe preparate!
mihaelar63 1
Cu prima ocazie cand am fond de vita il incerc !!!!
Anett 1
dantes 1
Interesant!
Panacris 1
Pfff, de când aștept secrtele sosului brun, servit alături de friptura de vită din restaurantele nemțești! Mulțumesc, direct la favorite!
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!