publicat la 09.05.2024
publicat la 15.03.2024
publicat la 20.01.2024
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza la tigaie, cu ciuperci, branzeturi si masline
Punem ingredientele pentru blat, într-un bol și le amestecăm bine, până ce obținem un aluat potrivit de moale și omogen. Între timp pregătim ciupercile. Dacă sunt mature, îndepărtăm pielița de deasupra deoarece este tare iar gustul pe care-l dă, s-ar putea...
Pizza Magna
Preparare aluat: Facem un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul, frământăm puțin ca să se încorporeze uleiul și lăsăm aluatul la dospit cca 15-20 minute, la...
Pizza cu ciuperci si masline
Facem un aluat potrivit de moale din: făină, drojdie, sare, zahăr și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul și lăsăm aluatul la dospit 20-25 minute. Între timp pregătim ciupercile. Dacă sunt mature, îndepărtăm pielița de deasupra deoarece este...
Pizza Calzone
Preparare aluat: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, ou, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugați ulei de măsline și lăsați aluatul la dospit cca 15-20 minute, la căldură. Aluatul crescut se împarte...
Mini Pizza cu ciuperci, cascaval, kaizer si masline
Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, o lingură de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30 minute, la căldură. Prepararea umpluturii: În timp ce aluatul dospește, pregătim umplutura. Se...
Pizza de casa
Ciupercile se pun în apă rece, 15-20 minute, ca să dispară gustul de conservant, după care se scurg bine de apă. Faceți un aluat potrivit de moale din făină, drojdie, sare, zahăr și apă caldă. După o scurtă frământare, adăugați uleiul și lăsați aluatul la...