Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Baia Sprie
Bucataras din 22.08.2014
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...
mai multe
publicat la 22.08.2014
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Set de 10 forme pentru briose
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Unghiera BISALUO
Tava pentru servire Jalz Jalz
Veioza OSVINO, LED
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:19
ieri la 14:48
de bucatarasa 1
ieri la 10:38
de Stella29 1
pe 16.05 la 23:00
de Retete_gustoase 1
pe 16.05 la 17:07
de gaby_duceag 8
6 comentarii
de Constelatialeu 9
4 comentarii
de Rocsi 9
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
madi_marin
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
raluca95 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
AlexJ 1
onuta 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bulion de casa
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...