Cum sa cresti calitatea si gustul apei de baut

Postat de Bucataras in Tipsuri pe 25 Iun 2015, 11:12

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Indiferent ca e vorba despre apa de la robinet sau cea imbuteliata, se spune ca aceasta ar trebui bauta intr-un singur fel: dupa ce a fost racita la frigider cu felii de lamaie, castravete si frunze de menta. 

Lamaia va imbogati apa cu vitamina C, pe cand castravetele va aduce un aport de minerale si vitamina A, antioxidanti cu propritati detoxifiante si potasiu care scade presiunea arteriala. 

In afara de aroma placuta, menta ajuta la relaxarea stomacului.

De asemenea, feliile de castravete pot fi inlocuite de bucati de pepene rosu, care vor avea acelasi efect, dar vor da si un gust dulce, placut, apei de baut.

Sursa foto: www.lovethispic.com
Sursa articol: Buzzfeed.com

Comentarii (2)

25.06.2015, 11:29

ce interesant!! o sa incerc

25.06.2015, 15:24

hehe, de doua zile beau apa in care pun felii de castravete, am citit ca elimina retentia de apa din organism.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate