Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Taietor de pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 14:57
de Constelatialeu 9
ieri la 21:50
de Bucataras 6
ieri la 15:51
de Ksenya 5
ieri la 11:42
ieri la 10:36
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de ryta 1
2 comentarii
8 voturi
7 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
mihaelar63
RuxyRux 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
miremirc 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...