Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 22.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 12.02.2024
Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.
Voturi:40
Voturi:16
Voturi:12
In cont 11
Ciocan pentru carne
Tava pentru servire Jalz Jalz
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Rola de folie pentru prajituri
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:46
de Stella29 1
ieri la 20:34
de Rocsi 9
pe 15.06 la 19:49
de bucatarasa 1
pe 15.06 la 14:47
pe 15.06 la 14:40
7 comentarii
de gaby_duceag 8
6 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
Rocsi
Rita Ilies 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Merisor 9
1100 puncte
Caty 2
1096 puncte
Rocsi 9
511 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
RODIMUR 8
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...