Cotlet de berbecut cu rozmarin

de mihaelar63 in Oaie, 4 Mar 2017 | 3707 vizualizari

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

04.03.2017, 00:38

Cat de bine arata!

mihaelar63 1

04.03.2017, 01:01

Multumesc Rux Si eu ma mir ce fain a iesit

Bucataras Diana 1

04.03.2017, 07:51

yammy

MotanLaOale 1

04.03.2017, 09:27

bun bun

mena29 1

04.03.2017, 09:41

Arata foarte bine!!!!!

dantes 1

04.03.2017, 09:50

Super!

Rahela Velicu 1

04.03.2017, 10:00

kytz 1

04.03.2017, 10:55

Waw! Ce bunătate.... !

simona72 1

04.03.2017, 12:06

Imi place tare mult atat carnea cat si preparatul tau!

Ksenya 1

04.03.2017, 16:57

arata tare bine cotletul tau de berbecut,interesant si ca ai folosit valeriana.

loredanaaa 1

04.03.2017, 18:06

Rocsi 1

04.03.2017, 19:59

Constelatialeu 1

04.03.2017, 21:11

Lsa ca mananac berbecul si las rozmarinul....

mihaelar63 1

06.03.2017, 22:57

Cleme nu-i bai ca il scoatem

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:48

Rocsi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Diana

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:49

Motan are priorita , stiu ca-i place

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:50

Mena , ma pun bine cu sefu')

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:51

Kytz , nu are branza si-ti place ?

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:52

Ksenya folosesc valeriana pe post de frunze verzi in salata . Am citit ca scade pofta de tigara . Eu tot sper ca sotul se lasa de ele )

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:53

Simo , cred ca ar fi aratat si mai bine daca-l tineam mai putin la copt . Mai roze era si mai aspectuos

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Dantes stiu deja ca iti este pe plac

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Mimi

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:54

Multumesc ,Loredana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlete de berbecut