Eintopf cu carne de vitel

de Panacris in Supe/Ciorbe, 7 Mar 2020 | 6234 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

07.03.2020, 21:47

Foarte corectă distincția dintre supă și ciorbă! Iar rețeta de față, fiind cu carne de vițel, trebuie să fie un deliciu...!

RODIMUR 1

07.03.2020, 21:56

A propos de acreală... Pe mine mă tot întreba cineva cu ce am acrit ciorba, de parcă asta ar fi obligatoriu... Când acresc ciorba cu ceva, atunci asta apare în titlu, sau nu se mai numește ”ciorbă”, ci ”borș”, dacă am acrit-o cu borș... La câte supe/ciorbe/borșuri am făcut la viața mea, chiar nu mai am secrete în domeniu și am primit pentru ele atâtea laude, cât nu pot povesti (și asta fără falsă modestie...! )

Panacris 1

07.03.2020, 21:58

Mulțumesc Rodica! Pe colege încă n-am reușit să le conving!

RODIMUR 1

07.03.2020, 22:00

mihaelar63 1

07.03.2020, 22:04

Eu inteleg prin supa , ca nu este acrita . Deja ciorba este acrita cu bors , lamaie , otet , zeama de varza , bulion de rosii , de corcoduse , etc !!!
Cred ca este buna !!!! Sunt sigura !!! Altfel nu avea asa succdes

Constelatialeu 1

07.03.2020, 22:14

La mine supa e dulce , ciorba e acra, exceptie face ciorba de fasole, aia imi place dulce. Nu cunosc istoria lor, nu m-am obosit sa caut ce si cum si nici nu incerc sa conving pe nimeni ca una-i acra, alta-i dulce sau vice-versa....

Panacris 1

07.03.2020, 22:56

Miha, vezi, asta-i dilema mea cu zemurile Acasă în copilărie, doar kaposzta leves, adică supa de varză murată, aia de la pomana porcului, era oarecum acră ))

MotanLaOale 1

07.03.2020, 22:57

mihaelar63 1

07.03.2020, 23:13

Cristina cei din zona Salaj-Bihor , ii spun la zeama de varza acera facuta la pomana porcului- Toros[torosh ] . Fratele meu si o cumnata m-au inebunit ca ce buna este . O sa trebuiasca sa o incerc si eu .

vasimur 1

07.03.2020, 23:51

Rahela Velicu 1

08.03.2020, 08:52

madi_marin 1

08.03.2020, 10:22

Cleme, la fel si la mine. Supa-i dulce, ciorba acra, exceptie facand cea de fasole care ne place dulce

Adi 1

08.03.2020, 10:24

Gherca Daniela 1

09.03.2020, 16:29

Rocsi 1

11.03.2020, 20:40

Arata foarte bine aceasta ciorba!

cristinutanicolita 1

12.03.2020, 20:45

Ce bine arată!

dantes 1

15.03.2020, 10:27

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold