Ketchup de casa

de rodicamaria in Sosuri, 28 Iun 2011 | 18795 vizualizari

COMENTARII (13)

deyutzky 1

28.06.2011, 18:40

mirela0911 1

28.06.2011, 20:20

MotanLaOale 1

29.06.2011, 08:13

marcela1979 1

29.06.2011, 10:06

excelenta

MIUTA 1

29.06.2011, 13:03

Rocsi 1

29.06.2011, 18:24

felicitari

rodicamaria 1

29.06.2011, 20:05

Multumesc pentru gandurile bune ! Merita sa incercati aceasta reteta.Daca va impotmoliti undeva nu ezitati sa ma intrebati.

RuxyRux 1

29.06.2011, 20:26

Excelenta idee...am sa fac si eu...n-am sa pun aspirina...cred ca nu-i bai....super

rodicamaria 1

30.06.2011, 21:18

RuxyRux,nu stiu sa spun daca e bai sau nu,daca nu pui aspirina.Eu am pus intotdeauna.Dupa ce faci asa ne spui si noua cum s-a comportat.Oricum dupa ce se desface borcanasul,trebuie pastrat la frigider.

Lau 1

02.07.2011, 09:38

interesant

adry88 1

02.07.2011, 16:24

divainbucatarie 1

08.07.2011, 11:13

alinutzika 1

06.08.2011, 23:52

imi place ketchup-ul de casa....

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos picant pentru creveti