Lapți de stiuca pane

de Panacris in Peste, 29 Mai 2019 | 2547 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

29.05.2019, 19:16

Valeuuuuu,ce buni!Ma bucur ca ti-a fost de folos reteta !

Panacris 1

29.05.2019, 19:21

Mulțumesc tare mult! Daaa, până și lui Roberțel, deși zivea că s-a otrăvit cu pește i-au plăcut! Gabi, a prins și el o bucățică ) Așa că musai să repet operațiunea!

Mutulica 1

29.05.2019, 19:29

Multi nu mănâncă de frica.Noua ne plac.

Panacris 1

29.05.2019, 19:31

Așa eram și eu Costel )

vasimur 1

29.05.2019, 19:31

Rocsi 1

29.05.2019, 19:41

madi_marin 1

29.05.2019, 19:58

O...imi plac laptii!

MotanLaOale 1

29.05.2019, 20:11

buni tare

oanapl 1

29.05.2019, 20:12

Nu am încercat până acum. Chiar sunt curioasă cum sunt.

Panacris 1

29.05.2019, 20:22

Te asigur Oana că sunt foarte buni, chiar mai buni decât peștele în sine Delicați șă mai ales fără oase! Indicații pentru copii și cei care nu știu să mănânce pește ))

mihaelar63 1

30.05.2019, 02:17

Seamana la textura cu creierul . Si eu prepar lapti . SE intampla ca ramai fara imaginea de prezentare . Ei , riscuri )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit in crusta de aluat cu bere