Macaroane cu branza

de Rahela Velicu in Paste, 22 Feb 2017 | 4744 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

22.02.2017, 21:25

delicioase

Rahela Velicu 1

22.02.2017, 21:26

Merci!

cristinutanicolita 1

22.02.2017, 21:39

Foarte bune!

Bya Ralu 1

22.02.2017, 21:42

bune

Rahela Velicu 1

22.02.2017, 21:47

MotanLaOale 1

22.02.2017, 21:59

kytz 1

22.02.2017, 22:03

Rahela Velicu 1

22.02.2017, 22:10

mihaelar63 1

22.02.2017, 22:33

Bune !!!

RuxyRux 1

22.02.2017, 22:38

Arata grozav!

Rahela Velicu 1

22.02.2017, 23:29

Multumesc!

Rahela Velicu 1

22.02.2017, 23:29

miki_a 1

23.02.2017, 00:02

stefy_a 1

23.02.2017, 07:41

deliciose!

anca_rm 1

23.02.2017, 09:10

hmm arata tare bine

Rahela Velicu 1

23.02.2017, 09:30

mirela0911 1

23.02.2017, 10:52

Astea îmi plac!

Rahela Velicu 1

23.02.2017, 11:08

oanapl 1

23.02.2017, 11:28

Waw...de cand nu am mai mancat! Ce pofta mi-ai facut!

Rahela Velicu 1

23.02.2017, 11:40

mihaelar63 1

23.02.2017, 12:39

Seamana bine reteta ta cu cea de Vargabeles . Pe aici se prepara mult .Vargabeles -budinca de taietei cu branza, adica mai pe romaneste budinca dulce de paste la cuptor – cu branza, stafide, vanilie si coaja de lamaie este un alt mare clasic al bucatariei din Transilvania (Vargabéles). Se spune ca si-ar avea originea chiar in Cluj, unde familia Darvas avea un restaurant. Este foarte gustoasa se serveste in multe restaurante

Rahela Velicu 1

23.02.2017, 15:11

Multumesc mult, Miha! Cred ca sunt minunate si Vergabeles!

Rocsi 1

23.02.2017, 20:54

Super bune sunt! Imi plac si mie astea!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu crema de branza si costita