Mujdei de usturoi Tony

de -tony- in Sosuri, 26 Dec 2012 | 9346 vizualizari

COMENTARII (9)

Bunica 1

26.12.2012, 12:09

portiadelumina 1

26.12.2012, 12:15

Cristina parcă spunea, într-un articol, să nu mai zicem mujdei de usturoi, că de fapt mujdeiul ar fi usturoiul. Altfel, noi îl folosim cu mare plăcere la o grămadă de mâncăruri. Merg să desfac un grăunde mintenaş

-tony- 1

26.12.2012, 12:23

eu consider mujdeiul sosul care contine usturoiul ca baza...

-tony- 1

26.12.2012, 12:24

prin alte parti ceea ce am denumit eu mujdei de usturoi tony,altii il folosesc drept salsa

MotanLaOale 1

26.12.2012, 12:27

- Andreea - 1

26.12.2012, 12:29

pentru Cristina : ''MUJDÉI s. n. Preparat alimentar din usturoi pisat, oțet (sau apă) și sare, care servește ca adaos la unele mâncăruri. [Var.: mojdéi s. n.] – Must + de + ai („usturoi”).
Sursa: DEX '98 (1998) | ''

Lau 1

26.12.2012, 21:40

Bya Ralu 1

27.12.2012, 17:21

arata tare fain,cred ca e super

- Andreea - 1

03.01.2013, 13:01

ce-as minca acum cu niste friptura...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mujdei