Ostropel

de Constelatialeu in Pui, 5 Feb 2013 | 6577 vizualizari

 

Am facut cat sa mancam la o masa,familia mea,asta de 3 persoane,o leoiaca,o balanta si-un leut in crestere.Am o tacaneala,nu-mi mai place mancarea dupa ce a stat la frigider,a doua zi sa zic ca mananc,dar nu mai mult.

 

INGREDIENTE

  • cca 6 aripioare de pui
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 500-600 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita se ''secretul gustului de gaina''
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel:

Se spala si se curata aripioarele, se taie in doua si se rumenesc in tuci. Taiem ceapa si usturoiul, il calim cat sa se inmoaie, adaugam o lingurita de secretul gustului, potrivim de sare si piper, apoi adaugam bulionul si aripioarele ,turnam o cana cu apa si dam la cuptor la foc domol cca 20-30 minute. Se poate servi cu mamaliga. Mie imi place mamaliga dar imi creaza foame...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Satisfyyourcravings 1

06.02.2013, 09:28

N-am mai mâncat de mult! Bun!

babi5 1

29.08.2013, 08:10

Irina 1

16.09.2013, 11:46

si mie imi place cu mamaliguta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker