Pesto Panacris

de Panacris in Sosuri, 28 Mai 2013 | 3692 vizualizari

COMENTARII (20)

Rocsi 1

28.05.2013, 22:18

Fain!

Ina 1

28.05.2013, 22:19

Imi place! Eu n-as renunta la busuioc ... Mi se pare ca el face toti banii

delia64 1

28.05.2013, 22:20

simona72 1

28.05.2013, 22:23

T I M E A 1

28.05.2013, 22:24

Eu as renunta la marar si as pune muuult busuioc . Vezi fiecare cu gusturile proprii. Oricum mie imi place mult sa fac carnea in verdeturi din astea cu ulei

Panacris 1

28.05.2013, 22:25

Ina, am înlocuit busuiocul cu menta

Merisor 1

28.05.2013, 22:28

super! si ce gradina ai!

Bya Ralu 1

28.05.2013, 22:29

bravo

babi5 1

28.05.2013, 22:29

MotanLaOale 1

28.05.2013, 22:46

alilianaa 1

28.05.2013, 23:11

Bunica 1

28.05.2013, 23:15

Daca tu spui ca a fost bun,eu te cred.

Dea_Dea 1

28.05.2013, 23:22

Musai sa fac si eu

loredanaaa 1

29.05.2013, 01:10

mena29 1

29.05.2013, 08:40

_Alina_ 1

29.05.2013, 08:41

La ce verdeturi ai pus nici nu ma astept sa fie altfel decat mega-delicios!

RuxyRux 1

29.05.2013, 08:52

Excelent!

Micutza Luana 1

29.05.2013, 09:45

ff bun

Lavinia 1

29.05.2013, 10:27

favo

Panacris 1

29.05.2013, 10:28

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sos pesto