Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 13 Mai 2015 | 6402 vizualizari

COMENTARII (15)

Panacris 1

13.05.2015, 11:51

De probat! La MultiCooker , deocamdată.

Rita Ilies 1

13.05.2015, 11:53

Oh, Doamne! Bine mi-ar prinde și mie Crock Pot-ul acela afurisit! Mă omoară cu zile când văd ce iese din el... )

simona72 1

13.05.2015, 11:56

Vai! lesin!

MotanLaOale 1

13.05.2015, 12:05

tarasmariana 1

13.05.2015, 12:31

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

Rita,pe mine nu ma tenteaza asa rau ca Multicookerul

diaconta 1

13.05.2015, 12:31

faina pulpa ai facut Alex

mirela0911 1

13.05.2015, 13:11

Yummy yummy!

Gherca Daniela 1

13.05.2015, 13:14

Buna!

Oana 1

13.05.2015, 15:01

Chiar iamiii si frageda de se topea in gura!

Catalina L 1

13.05.2015, 17:52

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2015, 20:09

Ce rumena!

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L