Sos de creveti cu sofran

de Sylvia in Fructe de mare, 20 Feb 2015 | 5430 vizualizari

COMENTARII (23)

Ela68 1

20.02.2015, 11:25

nu e deloc simplu , cred ca e tare gustos

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:34

Aici nu-i de mine...

simona72 1

20.02.2015, 11:36

Cred ca e minunat ce ai facut tu acolo!

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Ela nu pot spune ca e extrem de simplu dar se face, dupa cateva repetari pare chiar simplu

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Cleme pun pariu ca daca ti-as face un file de peste in aburi cu sos din asta te-ai linge pe degete

simona72 1

20.02.2015, 11:41

Eu m-as incumeta sa incerc daca as avea ingredientele

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:44

Zic sa nu pui pariu,ma lasi doar sa gust si te uiti la fata mea...

simona72 1

20.02.2015, 11:44

Eu vreau doamna Cleme nu gusta fitze deastea)

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

si eu folosesc cojile si capurile de la creveti pentur a face supa de creveti..e foarte buna si aromata

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

Foarte bun sosul

Sylvia 1

20.02.2015, 11:50

Cristeena , exact si supa de creveti fac mai ales cand fac supa chinezeasca

Sylvia 1

20.02.2015, 11:55

La Cleme ii tavalim niste costite caramelizate in sosul asta ) sa le stricam gustul

Ela68 1

20.02.2015, 12:10

cred ca motivul pentru care nu m-am facut "bucatareasa" este acela ca nu stiu sa prepar tot ce tine de vietatile marine ( crabi, raci, calamari, sepie, etc ), inafara de peste nu stiu sa fac nimic . Dar nici nu ma omor dupa ele !

Constelatialeu 1

20.02.2015, 12:32

Ce va place sa va amuzati pe suferinta mea...

diaconta 1

20.02.2015, 13:18

Cleme,hai ca te sustin eu )))
Asa cum zice si Ela,nu as putea fi bucatar atata vreme cat nu suport nici mirosul de peste,d-apoi sa si mananc.
M-am amuzat cand am gatit o reteta de peste si ea a fost adaugata la favorite de un bucataras.
recunosc ca arata bine,dar nu am putut sa mananc

Bunica 1

20.02.2015, 13:22

Bine venită reteta!

cristeena20 1

20.02.2015, 13:41

oh, Ela, aceste vietati de mare sunt cel mai simplu de gatit si mai rapid. Nu-o asa Sylvia? Eu am invatat aici sa mananc si sa gatesc fructele de mare si restul...desi din pacate sunt destul de scumpe. Dar din cand in cand merita . Secretul cred ca e sa le folosesti cat mai proaspete posibil si de buna claitate. Gatite simplu si bine.

cristeena20 1

20.02.2015, 13:42

Fetelor, niciodata nu spuneti niciodata. Ca subsemnata tot asa vorbea- vaii..eu nu o sa pun gura niciodata pe as aceva ( crevetii, caracatita, melcii, etc) si cand colo...mmmmm..am pierdut ani din viata.

Bya Ralu 1

20.02.2015, 15:35

hmmmm cred ca e excelent

Ksenya 1

20.02.2015, 15:43

Perfect!

Andra_Constantinescu 1

20.02.2015, 17:50

MotanLaOale 1

20.02.2015, 20:12

bun bun

Panacris 1

23.02.2015, 18:36

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa